Digitale menukaart

Laat gasten gemakkelijk bestellen met de digitale menukaart van Nowaiter

Je wilt je gasten natuurlijk zo goed mogelijk helpen als horeca onderneming. Het kan namelijk veel tijd in beslag nemen om je gasten te dienen. Zeker in deze tijd waarin veel horecaondernemingen last hebben van personeelstekort. Laat je gasten daarom gemakkelijk hun hapje en drankje bestellen via de digitale menukaart van Nowaiter! Wist je dat je deze menukaart heel gemakkelijk en vrijblijvend kunt uitproberen? Klik op de onderstaande button en probeer het zelf.

Hoe werkt het bestellen via NoWaiter?

NoWaiter is een snel en makkelijk bestelsysteem om het voor jouw personeel en de gasten makkelijk te maken. Gasten scannen een QR-code aan tafel, hierdoor wordt er een digitale menukaart geopend. Zo kunnen zij online bestellen en direct afrekenen. Via ons systeem worden de bestellingen direct doorgestuurd naar de keuken.

Gemak voor gasten en personeel

Bestellen via de digitale menukaart voor de horeca is niet alleen fijn voor je gasten, die sneller kunnen bestellen, maar ook fijn voor jou als horeca onderneming. Met de webapplicatie voor horeca, heb je er als het ware een digitale ober bij. Je bespaart hier dus tijd mee en lost het probleem van personeelstekort eenvoudig op.

  • Geen vaste maandelijkse kosten

  • Nooit meer je gasten laten wachten

  • Bespaar jezelf en je personeel tijd

  • Minder contactmomenten tussen het personeel en de gasten

Deze horeca ondernemers gingen je al voor