NoWaiter – de oplossing voor het personeelstekort in de horeca

Laat gasten eenvoudig bestellen met de NoWaiter bestel app voor horeca

Als horeca onderneming wil je jouw gasten zo goed mogelijk van dienst zijn. Maar hoe doe je dat met al het personeelstekort in de horeca? Laat je gasten daarom gemakkelijk via onze QR-code bestellen met ons eenvoudige bestelsysteem. Jouw QR-bestelhulp voor de horeca. Maak het jezelf en je gasten makkelijk met onze bestel app! Zelf ervaren hoe NoWaiter past bij jouw zaak? Klik op de onderstaande button en probeer het gemakkelijk en vrijblijvend uit.

Eenvoudig bestellen? Oplossing voor personeelstekort horeca

NoWaiter is een snelle en simpele horeca bestel app om het zowel voor de gasten als de bediening makkelijk te maken. Gasten scannen een QR-code aan tafel, waardoor een digitale menukaart geopend wordt. Zo kunnen zij direct online bestellen en afrekenen. De orders komen direct binnen in de keuken. Een laagdrempelige oplossing voor personeelstekort in de horeca.

Bespaar tijd met onze bestel app voor horeca

Bestellen via de QR-code voor horeca is niet alleen fijn voor je gasten, die sneller kunnen bestellen, maar ook fijn voor jou als horeca onderneming. Wanneer je met de QR-code een bestelling plaatst, heb je er als het ware een digitale ober bij. Je bespaart hier dus tijd mee en lost het probleem van personeelstekort eenvoudig op.

  • Geen app nodig, werkt op elke smartphone of tablet

  • Geen vaste maandelijkse kosten

  • Nooit meer je gasten laten wachten

  • Bespaar jezelf en je personeel tijd

Deze horeca ondernemers gingen je al voor