QR-code café

QR code nodig voor jouw cafe? Laat jouw gasten gemakkelijk bestellen.

Wij snappen als geen ander hoe belangrijk het is dat je jouw gasten zo goed mogelijk van dienst wilt zijn. Bestellingen laten opnemen, kan soms veel tijd kosten. Zeker in een tijd met veel personeelstekort in de horeca. Laat jouw gasten daarom gemakkelijk via onze cafe QR-code bestellen met ons eenvoudige bestelsysteem.

Wij hebben de oplossing voor jouw café. Hoe werkt de café qr code?

NoWaiter is een snelle en simpele horeca bestel app om het zowel voor de gasten als de bediening makkelijk te maken. Gasten scannen een QR-code aan tafel, waardoor een digitale menukaart geopend wordt. Zo kunnen zij direct online bestellen en afrekenen. De orders komen direct binnen in de keuken. Een laagdrempelige oplossing met een simpele qr code voor jouw café.

Een gemakkelijke oplossing voor het personeelstekort in jouw café

Bestellen via de QR-code voor café’s is niet alleen fijn voor je gasten, die sneller kunnen bestellen, maar ook fijn voor jou als café eigenaar. Wanneer je met de QR-code een bestelling plaatst, heb je er als het ware een digitale ober bij. Je bespaart hier dus tijd mee en lost het probleem van personeelstekort eenvoudig op.

  • Geen vaste maandelijkse kosten

  • Nooit meer je gasten laten wachten

  • Bespaar jezelf en je personeel tijd

  • Minder contactmomenten tussen het personeel en de gasten

Deze horeca ondernemers gingen je al voor