QR-code scannen horeca

Laat gasten eenvoudig bestellen via de QR-code horeca

Als horeca onderneming wil je jouw gasten zo goed mogelijk van dienst zijn. Personeel bestellingen laten opnemen, kan soms veel tijd kosten. Zeker in deze tijd waarin veel horecaondernemingen last hebben van personeelstekort. Laat je gasten daarom eenvoudig bestellen via NoWaiter met een QR-code! Wist je dat je dit gehele proces heel gemakkelijk en vrijblijvend kunt uitproberen? Klik op de onderstaande button en ervaar zelf de voordelen.

Hoe werkt het bestellen via QR-code voor horeca?

NoWaiter is jouw digitale ober waarmee je op een snelle en simpele manier zorgt dat je gasten kunnen bestellen. Gasten scannen een QR-code aan tafel, waardoor een digitale menukaart geopend wordt. Hierdoor kunnen zij direct online bestellen én afrekenen. De orders komen gelijk binnen bij jouw betreffende collega’s aan de bar of in de keuken.

Gemak voor gasten en personeel

Bestellen via de QR-code voor horeca is niet alleen fijn voor je gasten, die sneller kunnen bestellen, maar ook fijn voor jou als horeca onderneming. Met de QR-code voor horeca, heb je er als het ware een digitale ober bij. Je bespaart hier dus tijd mee en lost het probleem van personeelstekort eenvoudig op.

  • Geen vaste maandelijkse kosten

  • Nooit meer je gasten laten wachten

  • Bespaar jezelf en je personeel tijd

  • Minder contactmomenten tussen het personeel en de gasten

Deze horeca ondernemers gingen je al voor