QR-code hotels

Laat jouw gasten gemakkelijk bestellen via de QR code voor hotels

Wij snappen als geen ander hoe belangrijk het is dat je jouw gasten zo goed mogelijk van dienst wilt zijn. Bestellingen laten opnemen, kan soms veel tijd kosten. Zeker in een tijd met veel personeelstekort in de hotelbranche. Laat jouw gasten daarom gemakkelijk via onze QR-code speciaal voor hotels bestellen.

Wij hebben de oplossing voor jouw hotel. Hoe werkt de qr code voor hotels?

NoWaiter is een snelle en simpele bestel app om het zowel voor de gasten als de bediening makkelijk te maken. Gasten scannen een QR-code aan tafel of vanaf het hotelkamer, waardoor een digitale menukaart geopend wordt. Zo kunnen zij direct online bestellen en afrekenen. De orders komen direct binnen in de keuken. Een laagdrempelige oplossing met een simpele qr code voor jouw hotel.

Een gemakkelijke oplossing voor het personeelstekort met een qr code voor hotels.

Bestellen via de QR-code voor hotels is niet alleen fijn voor je gasten, die sneller kunnen bestellen, maar ook fijn voor jou als hoteleigenaar. Wanneer je met de QR-code een bestelling plaatst, heb je er als het ware een digitale ober bij. Je bespaart hier dus tijd mee en lost het probleem van personeelstekort eenvoudig op.

  • Geen vaste maandelijkse kosten

  • Nooit meer je gasten laten wachten

  • Bespaar jezelf en je personeel tijd

  • Minder contactmomenten tussen het personeel en de gasten

Deze hotel eigenaren gingen je al voor