QR-code voor jouw restaurant

Laat gasten eenvoudig bestellen via de QR-code voor restaurants

Als horeca onderneming wil je jouw gasten zo goed mogelijk van dienst zijn. Personeel bestellingen laten opnemen, kan soms veel tijd kosten. Zeker in deze tijd waarin veel horecaondernemingen last hebben van personeelstekort. Laat je gasten daarom eenvoudig bestellen via een QR-code speciaal voor restaurants! Wist je dat jij NoWaiter heel gemakkelijk en vrijblijvend kunt uitproberen? Klik op de onderstaande button en probeer het zelf.

Hoe werkt het bestellen via QR-code voor restaurants?

NoWaiter is een snelle en simpele digitale ober voor in de horeca. Het maakt het voor zowel jouw gasten als de bediening makkelijker. Gasten scannen een QR-code aan tafel, bekijken de digitale menukaart en de orders komen terecht bij je betreffende collega’s. Verder kunnen je gasten direct online bestellen en afrekenen.

Gemak voor gasten en personeel met de QR-code voor restaurants

Bestellen via de QR-code voor restaurants is niet alleen fijn voor je gasten, die sneller kunnen bestellen, maar ook fijn voor jou als horeca onderneming. Met de QR-code voor horeca, heb je er als het ware een digitale ober bij. Je bespaart hier dus tijd mee en lost het probleem van personeelstekort eenvoudig op.

  • Geen vaste maandelijkse kosten

  • Nooit meer je gasten laten wachten

  • Bespaar jezelf en je personeel tijd

  • Minder contactmomenten tussen het personeel en de gasten

Deze horeca ondernemers gingen je al voor