Voordelen NoWaiter

Waarom zou ik kiezen voor Nowaiter? Alle voordelen op een rij.

Wij snappen als geen ander hoe belangrijk het is dat je jouw gasten zo goed mogelijk van dienst wilt zijn. Bestellingen laten opnemen, kan soms veel tijd kosten. Zeker in een tijd met veel personeelstekort in de horeca. Laat je gasten daarom gemakkelijk via onze QR-code bestellen met ons eenvoudige bestelsysteem. Bekijk alle voordelen van NoWaiter en ontdek waarom deze oplossing bij jou past.

Je hebt minder personeel nodig met NoWaiter

Doordat je bij NoWaiter alleen gebruik maakt van een simpel bestelsysteem ben je minder afhankelijk van personeel. Wij weten als geen ander hoe moeilijk het is om personeel te vinden. En dat vooral in de horeca. Door het gebruik van ons bestelsysteem heb je geen personeel meer nodig om alle bestellingen op te nemen. Hoe makkelijk is dat? Door het gebruik van NoWaiter ben je altijd van een digitale ober voorzien! Je bespaart hier dus tijd mee en lost het probleem van personeelstekort eenvoudig op. Probeer direct de gratis demo!

Met NoWaiter hoeven je gasten geen app te downloaden

Het voordeel van het NoWaiter bestelsysteem is dat jouw gasten geen app hoeven te downloaden. Jouw gasten kunnen aanschuiven, scannen, bestellen en direct afrekenen. Geen registratie nodig en werkt op elke smartphone met een internetverbinding.

  • Geen vaste maandelijkse kosten

  • Nooit meer je gasten laten wachten

  • Bespaar jezelf en je personeel tijd

  • Minder contactmomenten tussen het personeel en de gasten

Deze horeca ondernemers gingen je al voor